POSEBNI PAKET DODATNE OPREME ABARTH 500 I 500C COMPETIZIONE PACK

Namijenjen je iskonskim zaljubljenicima i zaljubljenicima u utrke. Svi su dijelovi izrađeni od satiniranog aluminija kako bi bili iznimno lagani. Komplet se sastoji od pločice praga i papučice s Abarth štitom za mjenjač MTA; pločica praga od satiniranog aluminija, papučica, kugla ručice mjenjača i ručica mjenjača s Abarth štitom za MT mjenjač. (Ploča odmorišta za nogu dostupna je samo za vozila s upravljačem na lijevoj strani.)

KOMPLET OPREME ZA SIGURNOST SAFETY & UTILITY KIT

Trokut, reflektirajući prsluk, radne rukavice i dvije kemijske baklje. Ukratko, sve što vam je potrebno u slučaju nužde, s logotipom Abarth i u dizajnerskoj torbici, upotpunjeno baterijskom svjetiljkom. Prikladno za modele 500 i Punto.

TEPISI

Četiri tepiha s protukliznom podlogom i oznakom Esseesse na prednjim tepisima te logotipom Abarth štita na stražnjim tepisima. Prikladno za modele 500 i Punto.

KOMPLET ZIMSKE OPREME ABARTH WINTER KIT

Na muci se poznaju junaci. Komplet zimske opreme ABARTH WINTER KIT spreman je za sve zimske uvjete: snijeg, led i hladnoća nisu problem zahvaljujući naplatcima od alke legure visokih performansi i zimskim gumama Pirelli. Namijenjen je onima koji se spremno suočavaju s izazovima, čak i u najtežim i najzahtjevnijim situacijama. Komplet zimske opreme Abarth Winter Kit isporučuje se u originalnoj drvenoj kutiji i sadrži sljedeće: – 4 × 16"" naplatka od lake legure u mat crnoj boji s 8 krakova – 4 zimske gume Pirelli SNOWCONTROL (195/45 R16 84H) – Abarth ukrasnim poklopcima kotača prikladnim za modele 500 i Punto.

KOMPLET ZIMSKE OPREME ABARTH NITRO WINTER KIT

Dočekajte zimu s Abarth performansama, a ne samo zimskim gumama. Ekskluzivan nitro snowboard iz asortimana serijske opreme nitro Abarth team: 157 cm lagane fleksibilnost za tehnološki najnaprednije performanse na snijegu. Andrenalin, snimanje uživo s izvrsnom širokokutnom kamerom za motosport: full hd, široki kut snimanja od 170°, ide pod vodu do dubine od 55 m... i još mnogo toga: Naplatci od lake legure od 16"" naplatci od lake legure s 8 krakova, zimske gume pirelli snowcontrolo, Abarth ukrasni poklopci kotača, nosač za snowboard. Prikladan i za modele 500.

POKLOPCI ZA ULJE I GORIVO

Elegancija se vidi i u detaljima. Primjer su dizajnerski poklopci s aluminijskim pokrovom. Dostupne su dvije verzije: s natpisom „Esseesse” ili logotipom škorpiona. Posebno dizajnirani za modele Abarth Grande Punto i Abarth500 mogu se upotrebljavati na gotovo svim modelima fiat, lancia i alfa romeo s benzinskim motorom. Prikladni i za modele 500.

ADITIVI

Abarth i Green Star znaju kako zadržati izvorne performanse. Nude vam sljedeće: aditive za hladnjak, motorno ulje, dizelske i benzinske motore visokih performansi, aditive za održavanje kao što su čistači za benzinske i dizelske motore; posebne proizvode za sve površine na automobilu: stakla, armaturnu ploču, karoseriju, gume, naplatke. Prikladni za modele 500 i Punto.

TOMTOM® 2 ABARTH LIVE

Slijedeći ono što je zapisano u njegovom DNK, Abarth je personalizirao i BLUE&ME™ TOMTOM®2 navigator sa srebrnim pokrovom s obilježjima marke i nekim nadogradnjama osnovnih značajki sustava. Spreman vam je pružiti sigurnije, udobnije i zabavnije iskustvo pri vožnji. Prikladan za modele 500 i Punto.

MASKE ZA KLJUČ

Set od dvije Abarth maske za ključ, verzije „race kit” i „speed kit” s obilježjima marke Abarth i u kombinaciji boja škorpiona – bijelo/crveno/crno. Prikladne i za modele 500.

„VINTAGE” CERADA

„Vintage” cerada Abarth 595 odaje počast raznim modelima Fiat 500 Abarth proizvedenim između 1965. i 1969. Tako vaš Abarth izgleda jednako zamamno i ispod cerade. Prikladna i za modele 500.